Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.


Crematorium in Dordrecht

De open, lichte ruimte van de Biesbosch Aula straalt rust en respect uit. De kleurencombinatie van groen, grijs en wit maken met de houten vloer de ruimte heel stijlvol. Het uitzicht op de groene omgeving met de prachtige essenbomen eromheen maakt het crematorium in Dordrecht een mooie plek om een dierbare te herdenken. De halfronde ruimte omsluit een ronde waterpartij. De Biesbosch Aula beschikt over ruim 100 zitplaatsen en 40 staanplaatsen. Mochten er meer gasten verwacht worden, kunnen zij de plechtigheid volgen via beeldschermen in de ontvangsthal van het crematorium in Dordrecht. Hier zijn nog 40 zitplaatsen en 100 staanplaatsen.

Stijlvolle ambiance en historie in crematorium Dordrecht

De Thuredrith Aula ligt op een stukje wandelen van het crematorium in Dordrecht. Door de unieke ligging en de architectuur is dit ook een mooie plek om te herdenken. Het ronde intieme gebouw geeft zitplaats aan 75 personen. Hier is een koffiekamer tot uw beschikking, waar u de nabestaanden kunt condoleren en rustig kunt napraten. In het crematorium in Dordrecht vindt u naast de Biesbosch Aula ook een koffiekamer waar eventueel de condoleance kan plaatsvinden. Of u die nu bescheiden of uitgebreid wilt vormgeven, is geheel aan u.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Dordrecht

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Dordrecht voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Respectvol afscheid met passende rituelen in Dordrecht

Het is belangrijk om het afscheid van een overledene zo passend te organiseren dat er een mooie herinnering achterblijft. Sprekers, beeld en muziek, maar ook uw eigen rituelen of cultuur spelen hierbij een grote rol. Een passend afscheid helpt bij het verwerkingsproces. Het is dan wel zeer wenselijk dat alles goed verloopt. Dat de muziek en het beeld op tijd is aangeleverd en werkt. Dat de ambiance sfeervol is en dat de eventuele consumpties bij de condoleance lekker zijn. Kortom dat de uitvaart goed geregeld is. Uw uitvaartleider van Uitvaart24 helpt u daarbij. In onze pakketten kunt u alvast een idee krijgen van wat is inbegrepen en wat niet.

  • Crematorium Dordrecht - Foto 1
  • Crematorium Dordrecht - Foto 2
  • Crematorium Dordrecht - Foto 3
Crematorium Essenhof

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Dordrecht:
Crematorium Essenhof
Nassauweg 200
3314 JR Dordrecht


Een uitvaart regelen in Dordrecht?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Dordrecht. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumdordrecht.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Dordrecht vooraf regelen? Intakeformulier